Hier de laatste nieuwsbrief van Gemeentebelangen Hoogeveen van dit jaar.

2020 was een heftig jaar met de coronacrisis als absoluut dieptepunt natuurlijk.

Als je dat goed op je in laat werken dan zijn de Hoogeveense politieke perikelen natuurlijk maar bijzaak. Maar dat wil niet zeggen dat we daar maar zo aan voorbij kunnen gaan en dat is dan ook de reden dat er door verschillende fractieleden en de interim-voorzitter van het bestuur op hun eigen wijze teruggekeken wordt op dit wel heel bijzondere jaar.

Gelukkig zijn we niet allemaal gelijk en denken we ook niet allemaal hetzelfde over allerlei zaken. Anders zou het ook maar een saaie boel worden. Wat we wel allemaal gemeen hebben is natuurlijk het belang dat we hebben in een Gemeente waar het goed toeven is op allerlei gebied. Het komende jaar zal niet in de boeken gaan als een jaar dat de bomen tot in de hemel groeien, maar een jaar van de voet op het rempedaal. Onze partij gaat er alles aan doen om de goede dingen te doen voor onze mooie Gemeente Hoogeveen.

Veel leesplezier en met elkaar gaan we op naar 2021.

Bestuur en fractie van Gemeentebelangen Hoogeveen.
Voorzitter: (tijdelijk) Jan Stoefzand.
Fractievoorzitter: Hilma Hooijer-Everts.