Tiendeveen – De gemeente geeft in Tiendeveen acht bouwkavels uit voor vrijstaande en twee-ondereen-kap-woningen. De kavels zijn bestemd voor particuliere woningbouw.

Een bouwkavel voor een vrijstaande woning kost
€ 190,00 per m² en een kavel voor een twee-onder-een-kap woning € 185,00 per m². Deze prijzen zijn exclusief 19% BTW. Inschrijven kan tot en met 27 juni.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 225,00. Partners mogen zich niet afzonderlijk inschrijven. Als er meerdere gegadigden zijn voor een kavel, dan bepaalt loting onder toezicht van een notaris aan welke inschrijver een grondaanbieding
wordt gedaan. Voor inschrijving en informatiebrochures
kunt u terecht bij de balie van de Gemeentewinkel in het
Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

Starterswoningen
Ook worden er rijenwoningen voor starters gebouwd. De verkoop van deze starterswoningen gebeurt niet door de gemeente Hoogeveen, maar door Hunebouw BV in Hoogeveen.