Na het nieuws wat Groen Links naar buiten bracht over theater De Tamboer,Dat was een vertrouwelijke brief aan de Raad,en waarover wij intern onze zorgen al hadden uitgesproken en hadden aangegeven dat we het zeer kritisch zouden volgen nu het bericht dat het koffiecafe in het Museum per direct sluit.
In het Museum is door de gemeente,waar Gemeentebelangen tegen heeft gestemd,geinversteerd om dit koffiecafe mogelijk te maken.Wij hadden al gewaarschuwd dat het op deze plek niet levensvatbaar zou zijn wat nu ook blijkt.
Het argument voor de tegenvallende omzet van slechte zomer gaat voor ons niet op.
Zo’n accomodatie,met een museum dat gratis te bezoeken is,zou juist bij een slechte zomer moeten floreren.
Wij beraden ons over het feit welke stappen we gaan nemen richting het college om op korte termijn met het college in een openbaar debat te komen.
De raadsvergadering is pas over 3 weken en dat duurt ons eigenlijk te lang.