Geachte redactie,
Zoals misschien al gemerkt trommelt Gemeentebelangen Hoogeveen maar matig aan de weg via advertenties in de plaatselijke kranten.Als u onderstaand bericht leest weet u de reden.
Gemeentebelangen is een lokale partij en daarom krijgen wij (zoals uit onderstaand bericht blijkt)geen enkele subsidie.Landelijke partijen krijgen subsidie van het Rijk.Daarom kunnen die partijen ook veel uitvoeriger campagne voeren met grote advertenties,in bushokjes,op radio en tv,zelfs met complete muziekfeesten en ga zo maar door.Gemeentebelangen moet het doen met het geld wat ze in 4 jaar hebben gespaard via ledenbijdragen.In onze optie een scheve verhouding.Gelijke monniken,gelijke kappen is ons motto.Wij hoeven geen subsidie van het Rijk maar dan ook geen enkele partij subsidie.Dat vinden wij eerlijk.Wij komen dit weekend wel met een huis aan huis folder die grotendeels(kostenbesparing)vdoor onze eigen leden wordt rond gebracht.Ook zal onze verkiezingscaravan(ja letterlijk) door de gehele gemeente rijden.En natuurlijk staan we zaterdag op de verkiezingsmarkt in het centrum van Hoogeveen.Wij hebben daar ook een ludieke activiteit georganiseerd.

Noot voor redactie:
Nadere info