Samenwerking tussen Vliegveld Hoogeveen en Gemeentebelangen Hoogeveen!

Het bestuur van Vliegveld Hoogeveen en het bestuur van Gemeentebelangen Hoogeveen hebben samen een actie op touw gezet om het vliegveld nog meer te promoten.
Gemeentebelangen is jaren bezig geweest om het vliegveld voor Hoogeveen te behouden.Door de aanpassing van de geluidscontouren lijkt dat nu gelukt.
Om dat te vieren en om aandacht te vragen voor de recreatieve mogelijkheden van het vliegveld hebben bovengenoemde besturen in ééndrachtige samenwerking besloten om rondvluchten voor 3 personen weg te geven.
Iedereen die op zaterdag 27 februari tussen 10.00 uur en 15.00 uur op de verkiezingsmarkt (in het centrum van Hoogeveen) een deelname formulier inlevert bij de verkiezingskraam van Gemeentebelangen maakt kans op een rondvlucht. De 3 beste slogans krijgen een rondvlucht aangeboden.
Op het deelnameformulier dient een slogan te worden ingevuld die te maken heeft met Vliegveld Hoogeveen en recreatie.
Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij de kraam van Gemeentebelangen.
Om 15.45 uur worden dan de 3 gelukkigen bekend gemaakt door Jan Stoefzand.
(ex wethouder van de gemeente Hoogeveen)
Deze geste van het Vliegveld en Gemeentebelangen Hoogeveen past perfect in de goede contacten die er al jarenlang zijn tussen het Vliegveldbestuur en Gemeentebelangen Hoogeveen.

Noot voor de redactie
Nadere info