Verkiezingsmarkt in centrum Hoogeveen.

Zaterdag 27 februari was er de verkiezingsmarkt in het Centrum van Hoogeveen.Ondanks het miezerige weer was het druk in het Centrum.Gemeentebelangen stond er met een grote stand.We hebben zeer veel aanloop gehad.Het was zzer gezellig.Zoals eerder al gemeld had Gemeentebelangen er een leuke trekker aan gekoppeld.De drie personen die de origineelste slogan in zouden leveren ontvangen een ticket voor een rondvlucht boven Hoogeveen.Ruim 300 personen hebben een slogan ingeleverd.Van zeer origineel tot humoristisch.Het was een fantastisch succes.
De actie was opgezet samen met het bestuur van vliegveld Hoogeveen.Gemeentebelangen en het vliegveld hebben al jaren nauwe contacten.
De prijswinnaars zijn :
H.Loof
Voor ontspanning op hoog niveau,
Vliegveld Hoogeveen
Daar kun je niet om heen!
H.Noorderhaven
Met een vliegveld in Hoogeveen neemt de recreatie een grote vlucht!
H.M Boer
Het Vliegveld,De Tamboer en de H van Hoogeveen zijn voor werk,vrije tijd en recreatie,een prestatie voor u en voor ons!
De prijsuitreiking werd verrricht door Jan Stoefzand.
Al met al een fantastisch aantal deelnemers.

Jan Steenbergen.